Vegán szakács
Főbb feladatok, munkák:
A pihenőház vendégei igényére szabott vegán ételek főzése, felszolgálása (reggeli, ebéd, vacsora,) A konyha teljeskörű rendben tartása Minőségi napi menük összeállítása, testtípusok szerinti alapanyagok használata Alapanyag és nyersanyag gazdálkodás, hatékony konyhagazdálkodás HACCP előírások ismerete és betartatása Alapanyagok beszerzéseAz álláshoz tartozó elvárások:
Szakirányú szakács végzettség, Egészséges életmódhoz való elhivatottság/jártasság Legalább 2 év vegetariánus/vegán konyha területen szerzett tapasztalat Társalgási szintű angolnyelv-tudás Vegán, vegetáriánus, gluténmentes konyhai tapasztalat, elkötelezettség a természetes, egészséges, friss alapanyagokon nyugvó konyha és technológiák iránt Indiai, keleti konyha ismerete, teák, fűszerek, gyógynövények, helyi alapanyagok használata Ayurveda testtípusok ismerete, testtípus szerinti doshákat csökkentő étrend / receptek ismerete Megbízható, precíz munkavégzés, elkötelezettség a minőségi munkára Együttműködő, pozitív személyiség, nyitottság az új ismeretek elsajátításáraAz állás betöltéséhez előnyt jelent:
Esetleges indiai, külföldi ayurveda központi tapasztalat Vegán életmódra, értékekre való nyitottságAmit kínálunk:
Versenyképes bérezés Cafeteria Privát egészségbiztosítás (Waberer) Sportkártya Innovatív környezet, támogató csapat Változatos, komplex feladatkör Ayurveda testtípus szerinti ételek on-the-job training Lehetőség az önálló, kreatív munkavégzésre, alkotói szabadság